Hof van Saksen als favoriet

geplaatst in: Geen categorie | 0

Hof van Saksen als favoriet Lastminutevakantiebungalows.nl

Lastminute vakantie bungalows  Hof van Saksen

Welkom op vakantiepark Hof van Saksen.

Last minute vakantie bungalows heeft voor u een hele leuke vakantie uitgekozen om even lekker te kunnen genieten. Dit park ligt in het Drentse en is één van de stijlvolle parken van Nederland.

Door de fraaie vakantie boerderijen kun je hier heerlijk vertoeven. Dit park heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van exclusief. Je kunt hier genieten van zoveel Luxe en facetten.

De accommodaties zijn allemaal erg comfortabel. Hier ontbreekt u niks aan de luxe van een vakantie woning. Deze zijn te boeken van twee tot vierentwintig personen, dus ook erg geschikt voor grote groepen.

Een prachtig zwembad met spectaculaire waterglijbaan, Spa & Wellness en niet te vergeten op culinair gebied valt hier wat te halen.

Last minute voor de kinderen.

Voor de kinderen is het helemaal feest. Niet alleen een groot zwembad met waterglijbaan is aanwezig. Je kunt ook genieten van het indoor speelparadijs met onder andere een bowlingbaan en klimtoren.

Juist voor de doelgroep oudere jeugd is er een hang-out en een loungeplek met wifi. En voor de allerkleinsten natuurlijk een heerlijk peuterbad met een prima temperatuur.

De omgeving.

Er is zoveel te doen in de omgeving dat je eigenlijk aan één week niet genoeg hebt. Wij zijn een aantal keren geweest en hebben dit park gekozen als favoriet. Als je kunt ga dan twee week.

Het mooie Drenthe zal jou niet gaan vervelen. Een aantal favoriete uit stapjes van ons zijn het boomkroonpad in Drouwen, Plopsa indoor in Coevorden en niet te vergeten Wildlands in Emmen.

Je moet hier zijn geweest.

Uren kan ik hierover door schrijven en vertellen. Ik kan je alleen dit park aanbevelen omdat het ons al een paar keer goed is bevallen. Je krijgt echt waar voor wat je betaald. Alles klopt op dit park, waar comfort, luxe , en privacy samen komen. Neem snel een kijkje…. Pak deze actie aanbieding

Hof van Saksen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *