’t Wildryck top verblijf

geplaatst in: Geen categorie | 0

‘T Wildryck heeft alles in huis voor een geweldige vakantie

De vrijstaande landhuizen van Landgoed ’t Wildryck liggen verscholen in de prachtige natuur van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Op het landgoed kunnen jong en oud zich eindeloos vermaken: in het zwembad, bij de kinderboerderij, op de speelzolder en op het beachvolleybalveld.

Prachtige omgeving in het Drents-Friese wold

De omgeving van het park is zeer de moeite waard. Maak bijvoorbeeld een lange wandeling door het omringende nationaal park of een mooie fietstocht langs de vele schilderachtige dorpjes. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het indrukwekkende Herinneringscentrum Kamp Westerbork en museumdorp Orvelte.

Alles voor de kinderen.

Natuurlijk kom jij naar het park met de kinderen. Attractiepark Duinen Zathe, Plopsa Indoor Coevorden of WILDLANDS Adventure Zoo zijn voor hen een geweldig dagje uit. Een vakantie op Landgoed ’t Wildryck is voor iedereen genieten!

Maar dat niet alleen , lange fietstochten door de vele kilometers bos maken je het vakantie gevoel nog meer beleven. Denk hierbij aan een lekkere picknick tussen de heide velden. 

Indeling van de luxe huisjes.

Begane grond: entree met hal en toilet. Ruime woonkamer met flatscreen, zit- en eethoek. Open keuken met vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met wastafel en bad of douche. Aparte berging.Verdieping: twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspring bedden. Met voorkeur te boeken (zie voorkeurskosten): – Combimagnetron – Dvd-speler – Huisdier toegestaan of huisdiervrij – Ligbad en/of douche apart – Ligging aan de bosrand – Roken toegestaan of rookvrij – Senseo – Specifiek accommodatienummer – Wasmachine – Wasdroger.

De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen. Iedere accommodatie heeft een flatscreen met Duitse tv-zenders, magnetron, vaatwasser, cd-speler, gratis Wifi in de accommodatie, traphekje boven, boxspringbedden en terras met tuinmeubilair. Het is niet toegestaan om te barbecueën. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de landhuizen. Overige auto’s kunnen op de centrale parkeerplaats geparkeerd worden.

‘T Wildryck blijft toch een van onze favorieten. Je hoeft alleen nog maar te boeken om van je wel verdiende vakantie te kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *