Landal Twenhaarsveld Holten

geplaatst in: Geen categorie | 0

Welkom opTwenhaarsveld in Holten lastminutevakantiebungalows.nl

Wij hebben speciaal voor u vakanties dicht bij huis,  zodat u alleen nog maar hoeft te boeken en zodra u op uw bestemming bent heerlijk kunt gaan genieten. Wij zijn op dit park geweest en willen u dit park van harte aanbevelen.

In het mooie Holten in Overijssel ligt het Landal park Twenhaarsveld. Een Park met heel veel facetten. Heerlijk met z’n allen op de fiets door de bossen omgeven door Heide. Door de vele fietsroutes zowel recreatief als sportief kun je lekker door de Sallandse heuvelrug genieten van de natuur.

Als je dan toch uitgeput bent na het fietsen of wandelen en naar een bestemming wilt voor een koelglas drinken of trek hebt in een heerlijke maaltijd. Neem dan even de tijd om op de Holteberg te genieten van al het lekkers.

Facaliteiten op het Park

Alles wat je voor een geweldige vakantie nodig hebt heeft Twenhaarsveld te bieden. Voor de kinderen is er veel te beleven. De grote speeltoren met een hele snelle glijbaan, Een heerlijk verwarmt binnenzwembad met peuterbad maakt het helemaal af. Wij zijn vaak in dit zwembad tot laat gebleven, de openingstijden zijn ruim en vaak is er in de zomer nacht zwemmen.

Natuurlijk mag de bowlingbaan niet ontbreken, deze is op afspraak te gebruiken. Prima baan, onder het genot van een drankje een aanrader. Niet alleen het bowlen was geweldig, ook het Adventure golf of het boogschieten behoren tot de mogelijkheden.

In het midden van het park staat een grote Tipi tent. Hier ben je elke dag welkom om mee te gaan doen met de vele activiteiten. Er is veel te beleven voor de kinderen. Een team van enthousiaste mensen helpen elke dag om het voor jou en je familie er iets leuks van te maken.

Pret voor huisdieren.

Ook voor u viervoeter de hond is het prima vertoeven. los van de ellenlange wandelroutes zijn er ook voor de hond prima bezigheden te vinden. Neem de lekkere zwemplaats of het hondenparcours waar u hond heerlijk kan uitleven om daarna een lekkere warme hondendouche te gaan nemen. Ook is er voor uw hond een heerlijk menu te krijgen.

Twenhaarsveld en omgeving.

Los van het feit dat je ook een prachtige rijtour kunt maken met paard en wagen, kun je in de omgeving ook vele dagjes uit. Wij zijn natuurlijk naar het avonturen park Hellendoorn geweest. Maar ook het Rijssens leemspoor ligt dicht in de buurt, voor een ritje in een geweldige trein, ” heerlijk voor de jeugd ”

Twenhaarsveld accommodaties

Je hebt op dit park ontzettend veel keus in woning / boerderij types. Je kunt huisjes boeken van twee tot achttien personen, allemaal luxe ingerichte vakantiewoningen. natuurlijk zijn de inrichtingen gedeeltelijk verschillend qua oppervlakte, en heb je voor kinderen speciale bungalows.

Twenhaarsveld en waarom

Wij zijn hier geweest en hebben hier ons uitstekend vermaakt, er zo veel te doen. De huisjes staan ver genoeg uit elkaar zodat jij genoeg privacy hebt.

Boeken doe je bij Landal of met ons lastminutevakantiebungalows waar altijd alles goed geregeld is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *