Heideheuvel, lastminutevakantiebungalows.nl

geplaatst in: Geen categorie | 0

Landal de Heideheuvel boekt u op lastminutevakntiebungalows.nl


Het park Landal Heideheuvel ligt in de plaats Beekbergen in het mooie Gelderland. Dit vakantiepark aan de rand van een prachtig natuurgebied omringt door kilometers bos.

Het natuurgebied staat bekend om hun schitterde fietspaden. Je hoeft niet raar op te kijken dat jij hier wilde zwijnen tegen komt. Deze wilde dieren verblijven hier al jaren en maken het Gelderland mede bekend.

Landal Heideheuvel gezellig park

Door de vele faciliteiten en de service van de Landal parken, staat park Heideheuvel goed op de kaart bij vele vakantiegangers. Alles wat een leuk vakantiepark nodig heeft of kan bieden is hier aanwezig.


Een heerlijk overdekt zwembad op het park staat gerand voor dagelijkse avonturen. Het zwembad is dagelijks geopend en vrij toegankelijk. Wij zijn op dit park geweest en vonden het een goed verzorgd en uitziend zwembad. De jongens vermaakten zich prima op de glijbaan, terwijl de jongste lekker kon spelen in het peuterbad.

Omgeving

Helaas moesten wij na een week weer naar huis. Het vermaak is dusdanig groot en niet alleen op het park maar ook in de weide omtrek. Op ca, 12 km vind je het wel bekende Apenheul.

Een prachtig dierenpark waar je tussen de apen loopt. Apenheul is 18 mei t/m 1 november dagelijks geopend (dus ook op alle feestdagen) van 09:30 tot 17:00 uur.
Ben je echt een natuurliefhebber dan is het even een stukje rijden ca. 30 km tot je de Nationaal Veluwezoom bent. Aan de rand van Arnhem kun je genieten van weidegebieden en natuurlijk, zandverstuivingen en statige landgoederen.

Wil je er in de avond nog even een rondje maken, neem dan even een kijkje bij de watervallen van Loenen op ca. 5 km. Hier vind jij de hoogste watervallen van Nederland.
Verder kun je nog vele bezienswaardigheden bezoeken in de buurt zoals, Burgers ‘Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en nog veel meer.

Heideheuvel accommodaties

Op park Heideheuvel heb jij de keuze uit 19 types accommodaties van 2 tot 18 personen. De meeste huisjes zijn dusdanig lux uitgevoerd en hebben dan ook qua inrichting bijna alles in huis.

Heideheuvel als aanrader

Doordat wij ook dit park zijn geweest kunnen wij u dit park heideheuvel zeker aanbevelen. Door alle bezienswaardigheden en leuke activiteiten op het park zit je hier voor een vakantie zeker goed.
Boek gerust via lastminutevakantiebungalows.nl of rechtstreeks op de link hieronder bij Landal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *