Coldenhove uitstekend

geplaatst in: Geen categorie | 0

Landal Coldenhove prachtig vakantiepark

Wij zijn bij Landal Coldenhove geweest en kunnen het u zeker aanbevelen om uw vakantie op dit park door te brengen.

Vakantiepark Coldenhove is een vakantie park dat in het bos ligt, tussen de wildroosters. Het is schitterend! Tijdens je vakantie verblijf je dus midden in de natuur op de Veluwe. Ongeveer 21km vanaf het park ligt nationaal park Veluwezoom. Het is een prachtig natuurgebied met ruim 5100 hectare aan bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen. Je krijgt er een sprookjesachtig gevoel bij om daar doorheen te lopen.

Je kan er prachtig wandelen voor uren zonder uitgekeken te zijn op de omgeving. Het is daarnaast ook super leuk om alle wilde dieren te spotten die in het park rondlopen! De kinderen hadden een top tijd de poot afdrukken te volgen en kijken of ze het wilde dier konden vinden.

Coldenhove accommodatie

Op het park Coldenhove staan 364 bungalows en 5 safaritenten. Er zijn bungalows voor 2-18 man op het park. Voor de mensen met een tent of caravan is er ook plek. Er is zelfs een baby-bungalow die speciaal ingericht is voor de pasgeboren baby.

Wij hebben onze vakantie door gebracht in een vier persoons bungalow. De woonkamer is sfeervol ingericht, met de openhaard aan ’s avonds met een drankje is het echt puur genieten. De keuken is samengevoegd met de woonkamer waardoor het een ruim gevoel geeft.

Het huisje heeft twee slaapkamers. Een masterbedroom en een kinderkamer waar twee losse bedden in staan. Er is een wc die los is van de badkamer wat wij erg waardeerden. In de ochtend is het heerlijk om buiten te ontbijten en het bos zijn te horen gaan. De vogels aan het zingen en de eekhoorns door de bomen aan het klauteren, het is een film om er tussen te zitten.

Faciliteiten op het park Coldenhove

Op het park is van alles voorzien om er top vakantie van te maken. Er is een boogschietbaan waar je kan bewijzen dat je Robin Hood bent. Een plek om vanaf het park wilde dieren te spotten is ons erg bevallen, we hebben er talloze wilde dieren gezien.

We hebben vaak wedstrijden gespeeld met de familie op de midgetgolfbaan en de bowlingbaan. Voor de kinderen zijn er rondom het park speeltuinen waar ze lekker kunnen spelen.

Ook bij minder mooi weer konden we op het park ons goed vermaken. Van het binnenbad werd dan ook goed gebruik gemaakt door ons. De glijbaan en stroom versnelling waren de favoriet van de kinderen. Ook is er een speelparadijs met klimtoestellen, ballenbak en indoorklimwand.

De Bollo club is er voor de kleinere kinderen. Voor de rest van het jaar is er een entertainment-programma. Onze kinderen hebben er leuke dansjes geleerd en mooie knutsel werkjes gemaakt. De medewerkers bij de Bollo club gaan super leuk om met de kinderen, het is een genot naar te kijken.

Er is natuurlijk ook een parkwinkel waardoor je niet van het park af hoeft voor de vergeten boodschap. Voor het avond eten zijn er ook verschillende opties beschikbaar. Op het park is een brasserie, pizza limone en snackbar aanwezig om je voor een lekkere snack/gerecht te verzorgen.

Faciliteiten in de omgeving van het park

In de buurt van het park ligt Burgers Zoo. Het is met de auto goed te bereiken. Er zijn zo veel dieren daar in hun eigen categorie. Het is een aanrader om daar langs te gaan. Er is in de buurt ook een klimbos waar je echt een adrenaline kick krijgt. Voor groot en klein is er een parcours uitgestippeld. Sommige routes gaan zelfs tot 18 meter hoog! Het is een leuke en sportieve activiteit voor het hele gezin.

Voor de museum liefhebbers is er in Beekbergen een oorlogsmuseum van de tweede wereldoorlog. er zijn vele stukken te zien uit die periode. Het is zeker indrukwekkend om er een kijkje te nemen.

Vlakbij het park is de hoogste waterval van Nederland ook te bewonderen. Deze speciale attractie is in Loenen gevestigd. Het is mooi om te combineren met een wandeltocht over de Veluwe heen.

Dieren zijn welkom.

Voor de trouwe viervoeter is dit park ook geschikt. Naast het ideale wandelen in de omgeving van het park is er een hondendouche om uw hond af te spoelen na een goede wandeling. Ook is er een hondenmenu. Wij hadden geen hond mee, maar het is belangrijk dat er om gedacht is.

Zoals u gelezen hebt is er genoeg op en om het park te doen om er een top tijd te beleven.

Coldenhove goed geprijsd.

De prijs kwaliteit is uitstekend. Je hebt alles wat je van een vakantiepark kunt verwachten. Met een heel goed gevoel hebben wij hier een fantastische week gehad. Wilt u ook van dit park genieten boek dan nu hier u vakantie en houd ons op de hoogte.

Wij boeken altijd via lastminutevakantiebungalows.nl ivm het kans maken op een gratis vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *