Lastminute cruise vakantie

Lastminute cruise maken nu erg voordelig!

Last minute cruises boek je simpel en snel. lastminutevakantiebungalows is de website die voor u een groot aanbod last minute cruises heeft.

Je bent op zoek naar een last minute cruise all inclusive, dan ben je op de juiste website gekomen. Het grootste aanbod last minute cruises vindt je namelijk hier

Waar vertrekt mijn cruise

Vanuit Rotterdam en Amsterdam varen dagelijks last minute cruises uit. Opstappen in Nederland behoort zeker tot de mogelijkheden. Je hoeft dus niet ver te reizen om je last minute cruise vakantie laten te beginnen.

Soms kan het gebeuren dat je cruise vertrekt uit een ander land. Wij hebben de oplossing. Het is mogelijk om voor je last minute cruise een vooraf vlucht te boeken. Dit is een vlucht vooraf die je brengt waar de boot zal gaan vertrekken. Wij hebben speciaal voor je een aantal cruise reizen als last minute klaar gezet.

Lastminute cruise het meest geboekt

Nog even en je kunt gaan genieten van je welverdiende vakantie op het water. Vele variaties  zijn mogelijk. Van mini cruisses 7 tot 14 dagen of zelfs weken van huis.

Last minute cruises kun je boeken naar verre oorden zoals ( Alaska, Amerika etc). Maar ook een cruise naar Afrika , Antarctica, of een mooi Amazone cruise is prachtig Het is terecht dat deze last minute cruise reizen het meest geboekt worden. Er zijn vele mogelijkheden.

Of kies je voor een stijlvolle cruise op de middellandse zee. Landen als spanje met als haven Barcalona of ……….

Favoriete lastminute cruises landen binnen Europa

Bent u nog nooit op een cruise geweest, dan adviseren wij informatie op te doen op onze website of die van onze partners. Voor een last minute cruise kan het snel geregeld worden. Als je kiest voor een goedkope cruise als lastminute kan het zijn dat je binnen een paar dagen al kunt vertrekken.

Zeetours Cruises, de cruise specialist!

Lastminute cruises en je keuze.

Welke last minute cruise kies jij. Je hebt ruime keuze uit een meer dan 5000 Rivierencruises of een Zeecruises. Gaat u voor het eerst op cruise vakantie dan adviseren wij te boeken via onze website. Met name is de prijs dan erg voordelig en kan gunstig uitvallen. De eerste keer op Cruise vakantie kan veel vragen op roepen. Klik hier voor meer informatie

Lastminute cruise All inclusive

All inclusive last minute cruise boeken behoort zeker tot de mogelijkheden. Alle extra wat bij een last minute cruise hoort kunt u tegelijk bij boeken. all inclusive lastminutes zijn erg intrek. Doordat de prijs vaak lager ligt worden de last minute cruise veel geboekt

Luxe cruise boeken

Luxe cruises zijn niet zomaar cruises: het zijn cruises waarbij je in ultieme luxe exclusieve bestemmingen ontdekt.

Reis met een luxe cruise en geniet van alle luxe aspecten tijdens het cruisen. De service aan boord is niet alleen uitstekend, maar ook erg betrokken. Eenmaal aan boordt wordt je dan ook al snel herkend en krijgt meteen uw favoriete drankje aangeboden.

Exclusieve schepen en bestemmingen

Luxe cruiseschepen met 5 of 6 sterren zijn compacter, maar bieden wel meer ruimte per passagier. Je verblijft in de meeste gevallen in een luxe suite met een balkon, aparte zithoek, luxe badkamer en inloopkast. Ook aan dek en in de openbare ruimtes heb je alle ruimte. De sfeer aan boord is stijlvol, maar ongedwongen. Bijkomend voordeel is dat deze intiemere schepen kunnen aanleggen in havens waar grote cruiseschepen niet komen. Vaak blijven ze ook nog eens langer liggen, zodat u de bestemmingen echt leert kennen met bijvoorbeeld een diner of theaterbezoek aan land.

Luxe in elk aspect van het cruisen

Over de maaltijden en dranken gesproken: ook dat is pure verwennerij. Je dineert aan boord net zo luxe als in de beste restaurants aan land. Voeg daar excursies op maat en entertainment op topniveau aan toe en u begrijpt dat een luxe cruise echt iets anders is dan een ‘gewone’ cruise. En het fijne is: luxe cruises zijn vaak all-inclusive waardoor al die luxe is inbegrepen bij je cruise.

Luxe cruise vakantie en excursie

De perfecte service van een luxe cruise vakantie begint al bij de aanbieder van de cruise. Deze specialisten van Cruise Deluxe beschikken over de kennis en ervaring om alles tot in de puntjes voor je te regelen. Wil je onderweg een excursie op maat maken, Je cruise verlengen met een verblijf aan land of een privétransfer van en naar je cruiseschip? 

Welke cruise schepen

Door het grote aanbod schepen kan het soms moeilijk zijn om een reis te kiezen. Je bent op zoek naar een schip die je bevalt. Wij hebben voor je al het aanbod op een rij gezet. Ook zo benieuwd, klik hier

Klaar om een last minute cruise te boeken!

Snel naar meer informatie en beschikbaarheid